Konsulent Netværket
gør det nemmer for dig
at være konsulent

Konsulent Netværket gør det nemmere for dig

at være konsulent

På netværksmøderne oplever du god stemning, sparring, ideudveksling, læring og mulighed for at finde samarbejdspartnere og kunder. 

Vi opbygger relationer, deler netværk og vi hjælper hinanden. 

Netværket består af konsulenter fra forskellige brancher, og formålet med Konsulent netværket er netop at dele viden. Med kompetencer fra mange brancher kan vi være hinandens eksperter, så der er basis for øget samarbejde og bruge hinandens viden. Konsulent netværket skaber nye kontakter, nye samarbejdspartnere og nye kunder.

Oplev stemningen og se mulighederne på denne video

bty

Din genvej

Kontakt os i dag

Er du konsulent, rådgiver, freelancer, sælger du viden eller tilpasser du produkter, så er du meget velkommen i vores netværk. Du kan få tilsendt en invitation. Invitationen indeholder program og information angående tilmelding og betaling. Benyt linket.

Der er basis for at lave samarbejde og bruge hinandens viden.

Skab nye kontakter, nye kunder og samarbejdspartnere via Konsulentnetværket.

Med kompetencer fra mange brancher kan vi være hinandens eksperter.

Vi opbygger relationer, deler netværk og vi hjælper hinanden med råd og sparring.

Om netværket

Konsulent netværket

Om netværket

Vi har lagt vægt på at netværksdelen finder sted under uformelle former, hvor vi spiser sammen. Vores erfaring har vist, at vi kommer mere i dybden og lærer hinanden bedre at kende under en middag. Formen er styret i forhold til, at vi bytter pladser under mødet, men stadig er uformel og hvor der er lagt op til, at man taler om det, der rører sig hos den enkelte konsulent. Vi holder altid fælles sparringsøvelser, hvor deltagerne, som har præsenteret en udfordring, får viden og ideer fra de andre deltagere.

  • Netværket er åbent for alle konsulenter både selvstændige og ansatte – ingen restriktioner for adresse eller branche.
  • Netværket har ingen medlemsgebyr, så man betaler kun for de netværksmøder, som man deltager i.

Konsulent netværket

Formålet er at give konsulenter mulighed for at mødes i et uformelt, men aktivt netværk, hvor konsulenter udover kommunegrænserne kan mødes, får udvidet deres netværk og mulighed for at dele ideer, erfaring, får sparring og feedback.

Vi er det netværk for konsulenter, som du opdager, at du har manglet, når du deltager og oplever værdien af at kende positive mennesker med skarpe kompetencer.

I Konsulentnetværket har vi konsulenter med fra stort set alle brancher. Vi har ikke branche eksklusivitet, så der kan være flere fra samme branche rundt om bordet. Vi lægger stor vægt på, at det ikke er en bestemt alder eller en bestemt branche, der skal være med. 

Det er for konsulenter, der ønsker at udvide deres netværk, spare med konsulentkollegaer og få ny viden med i bagagen. Ja, og så finder vi naturligvis også kunder til hinanden.