Det Økonomiske Kompas viser vejen til bedre forretningsforståelse

Det økonomiske kompas viser vejen til

bedre forretningsforståelse

Med bogen, Det Økonomiske Kompas, får du en udvidet din forretningsforståelse uanset om du er studerende, ansat, leder eller selvstændig. 

 Har du allerede en grundlæggende forståelse for regnskab, kan du alligevel fordel læse bogen, da du ved hjælp af simulationer bliver klogere på, hvordan forskellige dispositioner påvirker dit regnskab. For at holde din motivation høj, er bogen krydret med gode citater, tips og sjove tegninger.

Skulle du ønske dig en udgave af af bogen, så kan du bestille den via linket her:

Bogen for alle

Læsbar og informativ

Bogen er fyldt med flotte billeder, en masse sjove citater og generelle praktiske eksempler som gør, at de 126 sider er nemme og overskuelige. Bogen er nem at komme igennem, og de visuelle illustrationer bevirker, at informationerne sætter sig på nethinden.

Pædagogiske illustrationer og citater dominerer bogen til at skabe en bedre forståelse.

Vil du købe flere bøger, så kontakt os på 53 76 46 46 for at få en god pris.

Selv hvis du er ekspert vil der i bogen være en lang række gode praktiske eksempler til at øge din forretningsforståelse.

Boger er ideel til dig, der står og skal bruge tips og tricks til opstart af virksomhed eller vil øge forretningsforståelse.

Om bogen

Det Økonomiske Kompas

Forfatteren - Peter Levinsen

Peter Levinsen har i en årrække været økonomi- og IT-ansvarlig hos store internationale virksomheder som Lindab, Hilti og Vest-Wood og været ansvarlig for forretnings- og procesoptimering samt store forandringsprojekter. Han er HD i Regnskab, HD i Organisation, HD i Strategi og certifceret i brugen af Insights Discovery profiler, Lean Six Sigma Green Belt, 4MAT master og international certifceret i ROI. Petter støtter virksomheder og organisationer inden for områderne: salg, effektmåling, teamudvikling og personprofiler.

Bog med konkrete værktøjer

Med bogen ”Det Økonomiske Kompas” får du værktøjer til at forstå, hvordan et regnskab hænger sammen. Med hjælp af enkle og pædagogiske illustrationer viser bogen dig med konkrete eksempler, hvordan du kan forøge din forretningsforståelse og nye handlemuligheder til at skabe bedre resultater.

Det siger læserne om bogen:

”Herligt befriende med en pædagogisk bog i øjenhøjde inden for dette område. Jeg har netop læst den med stor fornøjelse. Well done, Peter og tillykke med udgivelsen.”

– Benny Emil Lauridsen
MBA, Director, Product Competence Center hos Tvilum

“Vi udleverer bogen på Håndværksrådets
Ejerlederuddannelse og på Arbejdsgivernes
Økonomistyrings kursus”

– Ole Nielsen
Indehaver og seniorkonsulent, LEDELSE MED VILJE

Tag kontakt i dag

og få et uforpligtende tilbud

Ønsker du inspiration til start af virksomhed, kompetenceudvikling eller optimering af processer, så er du velkommen til at tage kontakt til os. Vi kommer gerne ud til et projektmøde for at afstemme forventninger og udarbejder hertil et godt uforpligtende bud på opgaven.

Mennesker har sjældent SUCCES med noget, medmindre de har det SJOVT, mens de gør det”
Peter Levinsen
Inspirator