Passion2improve hjælper dig med udvikling

Passion2improve hjælper dig med udvikling via samarbejdspartnere

Passion2Improve og samarbejdspartnere kan tilbyde en bred vifte af koncepter, materialer og kompetencer. 

Det er lige fra materialer og bøger til selvstudier, så du selv kan læse dig frem til mere viden over åbne kurser til virksomhedstilpasset undervisning til specifikke opgaver. 

Det er uanset om målet er registrering og opstart af virksomhed, procesoptimering eller dokumentation og effektmåling af indsatser og resultater med ROI metoden.

Kort og enkelt handler det om at kunne gøre det komplekse så enkelt, at det kan omsættes til læring og værdi. 

Hos Passion2Improve fokuserer vi på at hjælpe virksomheder med lettere at nå deres strategiske mål. Har du derfor behov for kompetenceudvikling eller behov for at optimere dine processer inden for salg, administration og service, kan du trygt tage kontakt til os allerede i dag. 

Vi glæder os til at høre fra dig, og hvad vi kan hjælpe dig med.

Få et gratis

inspirationsmøde

Har du spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om dine muligheder, er du velkommen til at kontakte os. Det er naturligvis helt uforpligtende at henvende sig og få et møde med inspiration og løsningsorienteret tilbud.

Peter Levinsen

Erfaringer

Peter Levinsen har i en årrække været økonomi- og IT-ansvarlig hos store internationale virksomheder som Grundfos, Lindab, Hilti og Vest-Wood og været ansvarlig for forretnings- og procesoptimering og projektleder på store forandringsprojekter. De seneste 12 år har Peter bidraget til positive forandringer hos virksomheder som b.la. Future Factor, Future Performance, Lederindsigt, HealthyLiving, strandgaard & co, Odense Kommune, European Business Forum, Holbæk Sygehus, Cardiolab, Resources Denmark, JCI Malmö, Hövding, Synlighet.se og Nuuk Handelsskole.

Faglighed og kompetencer

Peter er uddannet HD i Regnskab, Organisation og Strategi og siden certificeret i brugen af Insights Discovery, Lean Six Sigma Green Belt, 4MAT master, E-stimate person- og teamprofiler, international certificeret i ROI (Return on Investment) metoden og er certificeret facilitator efter IAF standard.

_DSC4160

Kender du de 7 trin til bedre læring:

1

Motiver dig selv

Hvorfor giver det mening for dig at lære noget nyt? Hvilke behov og ønsker opfylder den nye læring?

2

Sæt mål og visualiser målet

Hvordan ser det ud, når du kan det, du ønsker at lære? Hvilken ny adfærd udviser du og hvad gør du anderledes end idag?

3

Skaler informationen op og ned

Tilpas tempo og mængde af information efter hvor meget du kan klare. Bliver det for meget, så let foden fra speederen og kan du klare mere, så giv mere gas

4

Vær vedholdende

Øvelse gør mester, så du bør øve dine færdigheder så ofte som muligt.

5

Fejr og synliggør dine sucesser

For at holde motivationen oppe og være vedholdende er det vigtigt at sætte sig mål og fejre dem, når de er indfriede

6

Spørg efter feedback

For at optimere din præstation er det vigtigt at høre, hvad andre mener kan gøre den bedre. Vov at spørge og brug det du mener skaber mening.

7

Anvend den nye viden og læring

Benyt hver en lejlighed til at anvende det lærte og vidensdel gerne med andre, så dine kompetencer hele tiden bliver udviklet.

Tag kontakt i dag

og få et uforpligtende tilbud

Ønsker du inspiration til start af virksomhed, kompetenceudvikling eller optimering af processer, så er du velkommen til at tage kontakt til os. Vi kommer gerne ud til et projektmøde for at afstemme forventninger og hertil et godt uforpligtende bud på opgaven.
Missionen med Passion2Improve er at udvikle os for at hjælpe andre med deres udvikling
Peter Levinsen
Passion2improve