Synliggør dine successer med effektmåling efter ROI metoden

Veldokumenteret effektmåling

med ROI metoden

Return on Investment (ROI) metoden er en proces til effektmåling, der anvendes til at dokumentere resultaterne af projekter inden for HR, markedsføring, sociale medier, kommunikation, IT, salgsaktiviteter etc.

Synliggør dine successer med ROI metoden og gør dig mere attraktiv!

Efter i en årrække at have afholdt åbne kurser samt interne workshops i effektmåling efter ROI (Return on Investment) metoden er konceptet blevet udvidet, så du har mulighed for at udvikle dine kompetencer via:

  • 1 times webinar med introduktion til ROI metoden
  • 1 workshopdag med gennemgang af konceptet og praktiske eksempler
  • Individuel coaching så du kommer i mål med dit projekt

Hvorfor skal man effektmåle udviklings- og salgsaktiviteter?
”En måling er bedre end 1.000 meninger”

Hvorfor er effektmåling med ROI metoden vigtig?

”Måling er nøglen til forbedring. Hvad du ikke kan måle, kan du ikke styre. Hvad du ikke kan styre, kan du ikke forbedre”

Vores workshop

Tilmeld dig i dag!

Har du fået øjnene op for ROI metoden, og tænker du, at denne workshop kunne gavne dig og din virksomhed, er der godt nyt. Vi afholder løbende kurser og workshops, som du har mulighed for at deltage i. Klik dig videre nedenfor og tilmeld dig det næste hold!

På workshoppen vil du b.la. introduceres til begrebet Return on Investment og opnå forståelse for samme.

Måling er nøglen til forbedring. Hvad du ikke kan måle, kan du ikke styre. Hvad du ikke kan styre, kan du ikke forbedre.

Du vil lære at identificere en række potentielle og relevante projekter samt indsatsområder til givende effektmåling.

Du vil lære at finde løsninger til at gå fra forretningsmæssige behov til adfærdsændringer, som fører til ny læring.

Facilitering

Læringskunst er at gøre det komplekse simpelt

Effektmåling efter ROI

Det er så min udfordring som facilitator at få konceptet gjort forståeligt og involverende. Derfor anvender jeg metoder, som motiverer dig til succesrigt at dokumentere dine gode projekter:

  • ROI metoden – den teoretiske ramme er materialer fra ROI Institute, USA ved Jack Phillips, som er en af verdens førende inden for dette område.
  • On-Line voting – hvor vi løbende tager temperaturen på stemningen, samt hvor meget viden og læring du løbende tilegner dig
  • Grafisk facilitering – en tegning kan sige mere end 1.000 ord, så meget af materialet er tegnet i enkle streger og jeg forsøger løbende at tilføje dine erfaringer fra dine projekter, så det er involverende og praksis omsætningsbar viden for dig.
  • 4MAT modellen – Vi er forskellige og har forskellige indlæringsstile. Det kan vi synliggøre med 4MAT modellen og se at der er forskellige steder i ROI modellen hvor vi har vores præferencer. Med den viden kan vi gå sammen i teams og hjælpe hinanden til bedre resultater
  • Business model canvas modellen – er fantastisk til at skabe overblik over en virksomheds forretningsmodel og til at finde optimeringsindsatser.

International certificeret ROI ekspert

Peter har i en årrække været økonomi- og IT-ansvarlig hos store internationale virksomheder som Grundfos, Lindab, Hilti og Vest-Wood og været ansvarlig for forretnings- og procesoptimering og projektleder på store forandringsprojekter.

De seneste år 15 år har Peter i samarbejde med Vagn Strandgaard etableret en række virksomheder bl.a. Future Factor, HealthyLiving og Future Performance og senest selv etableret Passion2improve.

Peter er uddannet HD i Regnskab, Organisation og Strategi og siden certificeret i brugen af Insights Discovery, E-stimate,  Lean Six Sigma Green Belt , 4MAT master og er certificeret facilitator efter IAF standarder.

Peter er også i sin fritid beskæftiget med måling og optimering som passioneret triathlet – og har gennemført 10 Ironmen fordelt over 25 år og den seneste som 50 årig.

Tag kontakt i dag

- få et uforpligtende tilbud

Ønsker du inspiration til start af virksomhed, kompetenceudvikling eller optimering af processer, så er du velkommen til at tage kontakt til os. Efter en vurdering af om vi kan løfte opgaven, kommer vi gerne til dig for at afstemme afstemmeforventninger og give et godt uforpligtende tilbud på løsning af opgaven.
”Sigt efter månen. Selv hvis du ikke rammer, lander du mellem stjerner”
Peter Levinsen
ROI EKspert